• Projektledare / Byggledare

 • Vi behöver bli fler!

  Just nu söker vi en Projektledare
  SLB är just nu i en expansiv period, varför vi nu söker en projektledare till projekt i Stockholmsområdet. Det är en roll med stora befogenheter och ansvar, där du tillsammans med projektgruppen är kugghjulet i framdriften. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kräver körkort och tillgång till egen bil.

  Vi söker dig som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö i ett värderingsstyrt företag där du snabbt får ta ansvar och utvecklas. Du vill arbeta brett med projektledning inom bygg- och fastighetsbranschen och du jobbar idag med liknande roll och har gjort det i minst 3 år. Du vågar tänka kreativt och tar gärna stort eget ansvar. Du är social, kommunikativ och engagerad i det du åtar dig och jobbar på ett ärligt sätt för att skapa en god arbetsmiljö. Du trivs med att vara en viktig del i teamet. Du talar och skriver svenska flytande. Du tycker om högt tempo och flexibilitet och ser till teamets bästa.

  I rollen som projektledare har du en nyckelroll i projekten och rapporterar till beställaren. Förutom strategier och rutiner blir du delaktig i projekt från start till mål. Du jobbar även i tidiga skeden fram till projektets överlämnande. I våra projekt samverkar du nära beställaren och tillsammans med teamet för att nå uppsatta mål.

  I ditt uppdrag som projektledare följer du projektets alla skeden från planering, projektering, genomförande och fram till överlämning till beställaren. Projektledaren/Byggledaren är kontaktperson gentemot entreprenörs och beställarrepresentanter under tiden för entreprenaden. Detta innebär att personen har som uppgift att i sitt arbete företräda beställaren genom att stödja, följa upp och rapportera entreprenadens framdrift till beställare avseende: tidplaner, kostnader, kvalitets-, säkerhets-, arbetsmiljö- och miljöfrågor.
  Du leder produktionsfasens alla skeden, upphandlar entreprenörer, ansvarar för: byggmöten, mängdregleringsmöten, ekonomimöten och samordningsmöten med exempelvis ledningsägare. 

  Din profil
  Vi söker dig som har byggutbildning eller lång erfarenhet av att driva och ansvara för egna projekt. Du har goda kunskaper om olika typer av ombyggnadsprojekt och erfarenhet av projektledning under produktionsskedet. Du jobbar idag med liknande roll och har gjort det i minst ca 3 år.

  • Högskoleingenjör eller lämplig byggteknisk utbildning.
  • Du trivs med ett varierande arbete och har lätt för att strukturera och prioritera, även när du driver flera projekt parallellt.
  • Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter.
  • Du behärskar och kan tillämpa AB04/ABT06.
  • Du har goda kunskaper inom arbetsmiljö, entreprenadjuridik och branschens regelverk.
  • Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter.
  • Goda kunskaper i Officepaketet

  Som person är du trygg, kommunikativ och bra på att etablera och utveckla relationer. Som framgångsrik projektledare är det även viktigt att kunna lyfta blicken för att se helheten och förmåga att skapa konstruktiva lösningar.

  Meriterande för tjänsten är om du har egna kunder inom branschen, vilka kan vara tex byggherrar.

  Vi erbjuder en familjär arbetsplats i centrala Sundbyberg med varierande och utmanande projekt. Gemensamt för oss är att vi är målmedvetna, ambitiösa och uthålliga problemlösare. Du delar företagets syn på att det är via ihållande engagemang och mod att förändra som vi kan fortsätta att leda en hållbar och framgångsrik utveckling i och runt staden. Vi är alla olika men kompletterar och stöttar varandra i vått och torrt vilket gör oss unika.

  Du som har rätt kompetens är varmt välkommen att söka tjänsten!
  Skicka in din ansökan till:
  info@slb.se

  • Linda Ljungberg
  • Konstruktör
 • Varför älskar jag mitt jobb: På SLB finns det stor flexibilitet i uppdragen och uppgifterna. Man gör allt från grunden till taket - inget hus är det andra likt. Jag har fantastiska kollegor.

  • Veronica Kock
  • Projektledare
 • - Det bästa med mitt jobb är den stora variationen av uppdrag. Jag får möjligheten att med mina erfarenheter och kunskaper hjälpa kunder att uppnå uppsatta mål. Mina kunniga kollegor på SLB får mig att utvecklas kontinuerligt.

Skicka in ditt CV vid intresse